Anpassade gruppresor

Tillval Bergamo

Vi erbjuder skräddarsydda resor för grupper på minst 10 personer, perfekta för vänner, arbetskollegor eller familj. 

Våra resor sträcker sig över minst 3 hela dagar, där gruppen hålls samman i det historiska kvarteret. Här är förslag på tre olika teman för din resa:

Mat- och avsmakning upplevelse:

Njut av en resa fylld med kulinariska äventyr där du får utforska lokala matprodukter och viner genom noggrant utvalda avsmakningsmenyer. 

Friluftsaktiviteter:

Upplev naturen och äventyret med halvdags cykelturer eller vandringsturer i de omgivande kullarna. Det blir lunchpauser på lokala trattorior samtidigt som du utforskar den vackra naturen runt Bergamo. Denna resa är perfekt för dem som älskar att vara utomhus och uppskattar fysisk aktivitet i vacker miljö.

Konst & kultur:

För den konst- och kulturintresserade erbjuder vi en resa med besök på museer, gallerier och historiska platser. Upptäck Bergamos rika kulturarv genom guidade rundturer i stadens historiska centrum, där du får lära dig om dess fascinerande historia och arkitektur.

Utöver dessa teman är Bergamo även perfekt för fotbollsälskare och shoppare.Kontakta oss för att skapa din skräddarsydda resa som passar dina intressen och behov!


Monica: monica.nglc@gmail.com

Mobil: 0039 3490652675

Karin: karin@gandiniforma.nu

Mobil: +46 70-792 45 17